Babát várok

Minden fontos információ a terhességről egy helyen leendő anyukáknak. Útmutatóink segítségével könnyebben megértheted, hogy mi is történik a testedben a kilenc hónap alatt, hogyan fejlődik kisbabád hétről-hétre. Táplálkozási és életmódbeli tanácsainkkal pedig segítünk egészségesnek és fittnek maradni a várandósság hónapjaiban is.

Lufi
Magzat

Így reagál a tested

A terhesség számos fizikai változással jár. Tudj meg többet a reggeli rosszullétekről, és ismerd meg a kisbabád fejlődésének legfontosabb mérföldköveit trimeszterről trimeszterre.

Egészségesen táplálkozó terhes nő

Táplálkozás

Az étrended nemcsak a te egészségedet, de a kisbabád fejlődését is befolyásolja. Ismerd meg azokat az ételeket és italokat, amelyekből többet kellene fogyasztanod, és azokat is, amelyeket érdemesebb kerülnöd a várandósság során.

Terhes nő sportolás közben

Életmód

Bizony előfordulhat, hogy kisbabád védelme érdekében szükséged lesz néhány változtatásra mindennapi tevékenységeidben és életmódodban. Összegyűjtöttünk neked 12 tippet és tanácsot.

Terhes nők jóga közben

Sport

Számos pozitív hatása van a mozgásnak és az aktív életmódnak a terhesség alatt: segít fittnek maradni a szülésre, javítja a hangulatot és akár a kellemetlen terhességi tüneteket is enyhítheti.

Doktornő

Gyógyszerek

A várandósság során a baba és a mama teste egységet alkot. Éppen ezért csak azután szabad bármilyen gyógyszert bevennie a kismamának, ha mérlegelte annak minden előnyét és lehetséges hátrányát.

Szerelmes pár

Mit vigyél a kórházba?

Akár napokkal korábban is megindulhat a szülés, ezért érdemes előre összepakolni a kórházi csomagokat, hogy minden indulásra kész legyen a nagy napon.

Szerelmes pár

Tippek

Végeláthatatlannak tűnhet azoknak a dolgoknak a sora, amelyeket észben kell tartanod, ahogy közeledik a nagy nap. Két egyszerű listánkkal segítünk kézben tartani mindent a terhességed során, valamint a kicsi érkezésére készülve.

Az Elevit® Complex 1 multivitamin filmtabletta, az Elevit® Complex 2 terhességi multivitamin lágyzselatin kapszula és az Elevit® Complex 3 multivitamin lágyzselatin kapszula étrend-kiegészítő készítmények. Az étrend-kiegészítő készítmények nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Forgalmazza: Bayer Hungária Kft. 1117 Budapest Dombóvári út 26.