Megszületett

Hasznos tippek és fontos információk újdonsült anyukáknak. Mik az előnyei a szoptatásnak? Mit lehet enni és sportolni az első hónapokban? Táplálkozási és életmódbeli útmutatóink segítenek neked az első hónapokban, hogy könnyedén ellásd az első szülői feladatokat.

Anyuka és az újszülött

Szülés utáni regeneráció és szoptatás

Készülj fel, hogy a terhesség után is számos fizikai és lelki változáson mész majd keresztül, ahogy belerázódsz az anyaságba. Tudj meg többet arról, hogy mire számíthatsz az első hónapokban.

Anyuka és az újszülött étkezés közben

Egészséges étrend szoptatás során

A kiegyensúlyozott táplálkozás elengedhetetlen ahhoz, hogy magasan tartsd az energiaszintedet, és minőségi tejjel tudd táplálni a kisbabádat. Összegyűjtöttük neked, hogy mit érdemes enned annak érdekében, hogy a kisbabád és te is megkapjátok a szükséges tápanyagokat.

Anyuka és az újszülött séta közben

Mire ügyelj az első hónapokban?

A kicsi érkezésével szinte teljesen átalakul az eddig megszokott napi rutinod, és számos új feladat vár rád. Nyolc tippet és tanácsot gyűjtöttünk össze, amelyekkel könnyebben veheted a mindennapi akadályokat, hogy nyugodtabban élvezhesd ki az anyaság első hónapjait.

Szerelmespár

Tippek – az első hónapok anyukaként

Rendkívül elfoglalt és zsúfolt időszak vár rád, hiszen már nemcsak magadról, de a kisbabádról is gondoskodnod kell. Összeállítottunk ezért neked egy letölthető és kinyomtatható listát, hogy egyszerűbben tudd rendszerezni az életedet.

Anyuka és a csecsemő

A szoptatásról

A kisbabád megszületésével teljesen új változásokat tapasztalhatsz majd a testeden, hiszen elérkezett a következő szakasz: a szoptatásé.

Anyuka és a csecsemő

Tippek a szoptatáshoz

Készítettünk egy egyszerű ellenőrző listát, amely segít nektek a mindennapokban a szoptatás első hónapjaiban. Az egyszerűbb használat érdekében ki is nyomtathatod!

Az Elevit® Complex 1 multivitamin filmtabletta, az Elevit® Complex 2 terhességi multivitamin lágyzselatin kapszula és az Elevit® Complex 3 multivitamin lágyzselatin kapszula étrend-kiegészítő készítmények. Az étrend-kiegészítő készítmények nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Forgalmazza: Bayer Hungária Kft. 1117 Budapest Dombóvári út 26.